Badkamers - De Cnijf
15666
page,page-id-15666,page-child,parent-pageid-15610,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ONZE WERKWIJZE?

In onze ruime toonzaal helpen wij u uw nieuwe badkamer in te richten naar uw smaak en budget. Onze leveranciers kiezen wij selectief op basis van design, functionaliteit en degelijkheid. Samen met onze ervaren medewerkers realiseren wij uw droombadkamer van A tot Z.

U heeft nog geen afgelijnd idee over hoe uw badkamer eruit mag zien? Inspireer en presenteer de mogelijkheden van uw toekomstige badkamer aan de hand van fotorealistische afbeeldingen en creatieve schetsen. Breng uw ‘scrapbook’ mee naar onze toonzaal, wij doen de rest.

badkamers decnijf
badkamers decnijf deknijf

GAAT HET OM RENOVATIEWERKEN?

Dan komen wij uiteraard ter plaatse, voor een juiste opmeting en een correcte inschatting van de omstandigheden. Ons plan houdt rekening met uw budget, de door u gewenste stijl en al uw wensen en verwachtingen. Ook hier kan uw eigen ‘scrapbook’ een waardevolle hulp zijn.