Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/6/2/e/decnijf.com/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/core-dashboard/sub-pages/import/import.php on line 316 De Cnijf - Toonzaal
De Cnijf - Toonzaal
16004
page-template-default,page,page-id-16004,page-child,parent-pageid-15610,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Badkamers

Van A tot Z

GAAT HET OM RENOVATIEWERKEN?

Dan komen wij uiteraard ter plaatse, voor een juiste opmeting en een correcte inschatting van de omstandigheden. Ons plan houdt rekening met uw budget, de door u gewenste stijl en al uw wensen en verwachtingen. Ook hier kan uw eigen ‘moodboard’ een waardevolle hulp zijn.

Bij renovatiewerken is terecht een goed afgesproken en korte plaatsingstijd vereist. Met onze strikte afwerkingstermijnen moet u niet langer dan noodzakelijk uw badkamer missen.

 

De afwerking van uw badkamer voeren wij uit met bekwame en ervaren partners. De coördinatie van alle werken is een gratis service van ons. U heeft dus slechts één aanspreekpunt, terwijl wij geen commissie aanrekenen voor de inbreng van onze partners.