Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/6/2/e/decnijf.com/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/core-dashboard/sub-pages/import/import.php on line 316 De Cnijf - Centrale verwarming, airco en ventilatie
De Cnijf - Centrale verwarming, airco en ventilatie
15679
page-template-default,page,page-id-15679,page-child,parent-pageid-15610,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Centrale verwarming, Airco en Ventilatie

Ook na de aankoop kunt u op ons een beroep blijven doen dankzij onze uitstekende klantenservice.

verwarming decnijf

Voor de installatie van uw centrale verwarming kiezen wij enkel voor de beste merken. Zo kunnen wij u een topinstallatie garanderen. Zowel voor nieuwbouw (met inbegrip van vloerverwarming), renovatie als ketelvervanging.
Onze verwarmingsinstallaties werken op gas of op stookolie of via warmtepomp.
Wij berekenen het vermogen, bespreken samen onze producten en geven u een exacte prijsopgave. De uitvoeringstermijn wordt besproken en gerespecteerd. Na de indienststelling bezorgen wij u ook de nodige documenten voor de keuring en de premies waar u recht op heeft. Er zijn nog steeds meer premies dan men soms denkt.

Onze manier van werken? U komt met uw nieuwbouwplannen naar onze toonzaal en wij tekenen een plan voor de installatie van centrale verwarming, airco en of ventilatie. Bij renovatiewerken komen wij uiteraard ter plaatse, voor een juiste opmeting en een correcte inschatting van de omstandigheden. Onze offerte houdt rekening met uw budget, de door u gewenste stijl en al uw wensen en verwachtingen.

verwarming decnijf

Verwarming regelen via app

In iedere kamer een andere temperatuur? Zowel in uw bestaande als nieuwe woning. Zonder breekwerk en te bedienen via uw smartphone!

 

verwarming app decnijf