De Cnijf - Zonneboiler
15633
page-template-default,page,page-id-15633,page-child,parent-pageid-15610,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Zonneboiler

“Voor niets gaat de zon op.”

“VOOR NIETS GAAT DE ZON OP”
Inderdaad, er bestaat een gratis energiebron die alle dagen ter beschikking is. Terwijl alle andere energievoorraden slinken, blijft de zon iedere dag haar volle vermogen leveren.

zonneboiler decnijf

Dus waarom gebruiken we die energie niet om ons water op te warmen en deels onze huizen te verwarmen?
Uw warmwaterproductie bedraagt 40% van uw energiefactuur. De zon kan u daarvan meer dan 70% gratis teruggeven via thermische zonnepanelen.

zonneboiler decnijf

Uw verwarmingsketel uitzetten van april tot september en toch warm water ter beschikking hebben, het kan!

WE ONDERSCHEIDEN TWEE SOORTEN PANELEN:

• De vlakke panelen die zowel ‘inbouw’ of ‘opbouw’ op het dak gemonteerd worden.
Deze panelen liggen best onder een hellingshoek van 30° en zuidgericht.

 

• En de vacuum collectoren of heatpipes. Deze kunnen enkel in opbouw op het dak gemonteerd worden.Door hun hogere efficiëntie mogen deze panelen al vanaf 5° helling gemonteerd worden en ligt het rendement nog hoger, zelfs bij diffuse zoninval. U moet er dus ook minder plaatsen dan de vlakke panelen en ze zijn ook geschikt voor montage op een plat dak.
Wie voor esthetiek gaat kiest beter de vlakke panelen, deze worden even nauwkeurig ingebouwd als bijvoorbeeld een dakraam.

ALTERNATIEVE ENERGIE

U TWIJFELT?
Bereken zelf uw voordeel op de website van de Associatie voor de Thermische Technieken van België (ATTB):
www.opbrengstberekening.belsolar-zonneboiler.be

U HEEFT AL EEN BOILER?
De Cnijf ontwikkelde een systeem waarbij uw bestaande boiler via een slimme interface wordt verbonden met zonnepanelen. U heeft dus geen afzonderlijke zonneboiler nodig. Interessant voor bestaande woningen!
Na de indienststelling bezorgen wij u ook de nodige documenten voor de keuring en de premies waar u recht op heeft. Er zijn nog steeds meer premies dan wat men soms denkt.