De Cnijf - Over ons
15669
page-template-default,page,page-id-15669,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Over ons

DE CNIJF Centrale Verwarming en Sanitair

DE CNIJF
Centrale Verwarming en Sanitair

De Cnijf is in 1971 opgericht als eenmanszaak door Etienne De Cnijf en echtgenote Mariette Verbeurt. Gaandeweg zijn wij uitgegroeid tot een installatiebedrijf voor sanitair en centrale verwarming dat een perfecte plaatsings- en naverkoopdienst garandeert.
De huidige zaakvoerders zijn Geert De Cnijf en Caroline De Cnijf, zoon en dochter van de oprichters. In 2004 opende een doe-het-zelf, met technische bijstand en advies.

Om u nog beter te dienen opende in 2014 een nieuwe toonzaal van het installatiebedrijf van 600 vierkante meter. Iedereen kan terecht bij De Cnijf: particulieren, zelfstandige vaklui en installateurs, KMO’s en industriële klanten.
Al meer dan 45 jaar zijn wij een gevestigde waarde in Zuid-Oost-Vlaanderen, met dank aan onze knowhow en service. En overweegt u om alternatieve energie in huis
te halen? Ook daarvoor kunt u bij De Cnijf terecht. Ons ‘groene’ team staat voor u klaar. Denk groen, denk De Cnijf!

over ons decnijf
over ons decnijf
DE CNIJF
‘Waar keuze en service hand in hand gaan’
over ons decnijf