Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/6/2/e/decnijf.com/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/core-dashboard/sub-pages/import/import.php on line 316 De Cnijf - Waterbehandeling
De Cnijf - Waterbehandeling
15659
page-template-default,page,page-id-15659,page-child,parent-pageid-15610,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Waterbehandeling

Doe méér met water.

Leidingwater wordt de komende jaren (veel) duurder. Ook hier bestaan er alternatieven. De opvang van regenwater is een interessante manier om goedkoop water te gebruiken voor toilet, wasmachine en douche.

Maar er is nog veel meer mogelijk. Een goede waterbehandeling maakt van uw leidingwater premium drinkwater. We verwachten veel meer van leidingwater dan enkele decennia geleden. Niet alleen onze behoeftes, ook technische installaties zijn veeleisender geworden.

Met een vernuftig systeem van pompen en filters ondergaat uw leidingwater een heuse waterbehandeling. Dat leidingwater wordt degelijk gezuiverd, maar is nog niet 100% zuiver. Onze waterbehandelingssystemen filteren de resterende kalk, chloor, metalen en kleine vuildeeltjes weg. Het resultaat is een premium drinkwater. Het flessenwater dat u vandaag koopt, kan morgen uit uw kraan stromen. Het gefilterde water is tezelfdertijd beter voor uw machines. Uw vaatwasmachine moet niet meer worden ontkalt en uw machines hebben minder onderhoud nodig.  Al na drie jaar wint u uw investering terug.

``Zuiver drinkwater staat voor smaakvol en gezond leven. Zacht water is goed voor uw budget.``
waterbehandeling decnijf
waterbahandeling decnijf